Resultaat 1 - 10 (van 14)

• Corona-update

27 november 2020

Onze bibliotheken zijn open. Er gelden wel speciale coronaregels en aangepaste openingstijden. Vanaf 1 december is het dragen van een mondkapje verplicht voor iedereen van 13 jaar en ouder.

Bekijk details van Corona-update

• Vacature programmamaker 21e-eeuwse vaardigheden

25 november 2020

Vind jij het belangrijk dat alle burgers in de samenleving zich 21e-eeuwse vaardigheden eigen kunnen maken?

Bekijk details van Vacature programmamaker 21e-eeuwse vaardigheden

• Sinterklaas

23 november 2020

Sinterklaas is in het land! Daar horen mooie boeken en fijne liedjes bij. Sint heeft ook filmpjes gemaakt voor de kinderen in gemeenten Lochem en Zutphen.

Bekijk details van Sinterklaas

• Digitale Voorleestas

3 november 2020

Er zitten weer twee nieuwe prentenboeken in de Digitale Voorleestas: 'Met opa op de fiets' en 'Meneer René'. Bekijk de filmpjes en doe samen met je kind de opdrachten op het werkblad.

Bekijk details van Digitale Voorleestas

• Nederland Leest

1 november 2020

Nederland Leest heeft dit jaar als thema 'kleine geschiedenis, grote verhalen'. Je krijgt van ons het boek 'Het zwijgen van Maria Zachea' van Judith Koelemeijer cadeau!

Bekijk details van Nederland Leest

• Speel HackShield

27 oktober 2020

HackShield is een game over cyberveiligheid voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Woon je in de gemeente Lochem? Doe dan mee en word cyber agent!

Bekijk details van Speel HackShield

• Groepsbezoeken in de Bibliotheek Warnsveld

26 oktober 2020

In november ontvangen we op verschillende ochtenden kinderen uit groep 3 van de basisschool. Op deze momenten is de Bibliotheek Warnsveld niet of minder toegankelijk voor andere bezoekers.

Bekijk details van Groepsbezoeken in de Bibliotheek Warnsveld

• CoronaMelder van start

12 oktober 2020

De CoronaMelder van de overheid is beschikbaar. Heb je vragen of hulp nodig bij het installeren van deze app? We helpen je graag op weg.

Bekijk details van CoronaMelder van start

• Witboek visietraject

17 september 2020

In het voorjaar 2020 zijn we begonnen met een traject voor het opstellen van een nieuwe visie voor de komende jaren. In het Witboek visietraject hebben we alle reacties verzameld van betrokken klanten.

Bekijk details van Witboek visietraject

• Nieuwe online Bibliotheek-app live

8 september 2020

Dinsdag 8 september is de nieuwe online Bibliotheek-app live gegaan. In deze app vind je nu alle e-books en luisterboeken bij elkaar.

Bekijk details van Nieuwe online Bibliotheek-app live