De Bibliotheek is gesloten vanwege coronamaatregelen. Afhalen en inleveren kan wel. 's Middags studieplekken op afspraak. Klik hier voor meer informatie.

Resultaat 1 - 10 (van 16)

• CoronaBieb Bekijk details

21 april 2021

De Bibliotheek is gesloten vanwege coronamaatregelen. Wil je lenen, maak dan gebruik van de AfhaalBieb, of reserveer zelf via de webcatalogus. Wil je inleveren, kom dan langs tijdens de afhaaluren.

Bekijk details van CoronaBieb

• Studieplekken voor jongeren Bekijk details

8 april 2021

Ben je tussen de 12 en 18 jaar en wil je graag rustig studeren? Dan kun je 's middags van 14.00 tot uiterlijk 16.30 uur terecht in de Bibliotheek van Zutphen, Lochem en Warnsveld.

Bekijk details van Studieplekken voor jongeren

• WO2-verhaal gezocht Bekijk details

31 maart 2021

Heb jij een bijzonder oorlogsverhaal of object? Stuur deze dan online in! Van maart t/m mei gaan we op zoek naar persoonlijke verhalen over de Tweede Wereldoorlog in Gelderland. Als vervolg op de tournee van WO2-caf├ęs in 2020 kun je nu digitaal je oorlogsverhalen of objecten met ons delen.

Bekijk details van WO2-verhaal gezocht

• Media Ukkie Dagen Bekijk details

30 maart 2021

De Media Ukkie Dagen staan in het teken van het thema 'Ik zie, ik zie wat jij niet ziet'. De Bibliotheek besteedt van 26 maart t/m 2 april 2021 extra aandacht aan mediawijsheid in de opvoeding van kinderen van 0 tot 6 jaar.

Bekijk details van Media Ukkie Dagen

• Nieuw: online cursussen Bekijk details

1 februari 2021

Leer online en blijf je ontwikkelen. Dat kan nu bij de Bibliotheek! Kies een interessante cursus en ga aan de slag.

Bekijk details van Nieuw: online cursussen

• Digitale Voorleestas Bekijk details

24 januari 2021

De Digitale Voorleestas wordt dikker en dikker. Je vindt er meer dan 30 online prentenboeken en werkbladen met allerlei doe-, zing-, speel- en praatsuggesties. Deze Digitale Voorleestassen zijn speciaal voor kinderen tussen 2 en 6 jaar.

Bekijk details van Digitale Voorleestas

• Afhalen reserveringen Bekijk details

15 januari 2021

Via onze webcatalogus kun je 24/7 reserveringen plaatsen. Als de reservering voor je binnen is, ontvang je hiervan bericht. We vragen je om zelf een online formulier in te vullen voor het maken van een afhaalafspraak.

Bekijk details van Afhalen reserveringen

• AfhaalBieb Bekijk details

14 januari 2021

Niets meer te lezen? Bestel een verrassingstas bij de AfhaalBieb. Zo kun je toch nog boeken, dvd's en/of tijdschriften lenen tijdens de lockdown. De Bibliotheek blijft in elk geval gesloten t/m dinsdag 20 april.

Bekijk details van AfhaalBieb

• TijdschriftenBieb Bekijk details

31 december 2020

Nieuw bij de online Bibliotheek: de TijdschriftenBieb

Bekijk details van TijdschriftenBieb

• Speel HackShield Bekijk details

27 oktober 2020

HackShield is een game over cyberveiligheid voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Woon je in de gemeente Lochem? Doe dan mee en word cyber agent!

Bekijk details van Speel HackShield