• Kinderboekenweek

16 september 2020

Van 30 september tot en met 11 oktober is het Kinderboekenweek! Je kunt je nu al aanmelden voor creatieve workshops in de bibliotheken Warnsveld en Zutphen. Maak een mooie sprookjestekening, een stoere ridder te paard, of een vrolijk vaandel!

Bekijk details van Kinderboekenweek

• Witboek visietraject

17 september 2020

In het voorjaar 2020 zijn we begonnen met een traject voor het opstellen van een nieuwe visie voor de komende jaren. In het Witboek visietraject hebben we alle reacties verzameld van betrokken klanten.

Bekijk details van Witboek visietraject

• Nieuwe online Bibliotheek-app live

8 september 2020

Dinsdag 8 september is de nieuwe online Bibliotheek-app live gegaan. In deze app vind je nu alle e-books en luisterboeken bij elkaar.

Bekijk details van Nieuwe online Bibliotheek-app live

• Digitale Voorleestas

18 augustus 2020

Er zit weer een nieuw prentenboek in de Digitale Voorleestas: Kleurtjes zoeken met Fien en Milo.

Bekijk details van Digitale Voorleestas

• Leeskringcollectie

18 augustus 2020

De Bibliotheek heeft voor leeskringen een speciale collectie in huis. Je kunt kiezen uit ruim 150 moderne en klassieke literaire titels.

Bekijk details van Leeskringcollectie

• Verruiming openingstijden

28 juli 2020

Per 1 augustus verruimen we onze openingstijden.

Bekijk details van Verruiming openingstijden

• Nieuwe donorwet

8 juli 2020

Op 1 juli 2020 is de nieuwe donorwet ingegaan. Iedereen in Nederland vanaf 18 jaar komt dan in het nieuwe Donorregister.

Bekijk details van Nieuwe donorwet

• Nieuwe directeur-bestuurder

8 juli 2020

Op 1 augustus krijgt Graafschap bibliotheken een nieuwe directeur-bestuurder.

Bekijk details van Nieuwe directeur-bestuurder

• Tarieven reserveren en aanvragen

8 juli 2020

Per 1 juli 2020 gelden er hogere tarieven voor het reserveren en aanvragen bij andere bibliotheken.

Bekijk details van Tarieven reserveren en aanvragen