De Bibliotheek is gesloten tot en met maandag 15 maart. De AfhaalBieb en ReserveerBieb zijn open.

Resultaat 1 - 10 (van 14)

• Verkiezingen

24 februari 2021

Op woensdag 17 maart 2021 worden de Tweede Kamerverkiezingen gehouden. We hebben een inspiratiepagina voor je gemaakt, met leestips en andere handige informatie.

Bekijk details van Verkiezingen

• Nieuw: online cursussen

1 februari 2021

Leer online en blijf je ontwikkelen. Dat kan nu bij de Bibliotheek! Kies een interessante cursus en ga aan de slag.

Bekijk details van Nieuw: online cursussen

• Digitale Voorleestas

24 januari 2021

De Digitale Voorleestas wordt dikker en dikker. Je vindt er meer dan 30 online prentenboeken en werkbladen met allerlei doe-, zing-, speel- en praatsuggesties. Deze Digitale Voorleestassen zijn speciaal voor kinderen tussen 2 en 6 jaar.

Bekijk details van Digitale Voorleestas

• Afhalen reserveringen

15 januari 2021

Via onze webcatalogus kun je 24/7 reserveringen plaatsen. Als de reservering voor je binnen is, ontvang je hiervan bericht. We vragen je om zelf een online formulier in te vullen voor het maken van een afhaalafspraak.

Bekijk details van Afhalen reserveringen

• AfhaalBieb

14 januari 2021

Niets meer te lezen? Bestel een verrassingstas bij de AfhaalBieb. Zo kun je toch nog boeken, dvd's en/of tijdschriften lenen tijdens de lockdown. De Bibliotheek blijft in elk geval gesloten t/m dinsdag 2 maart.

Bekijk details van AfhaalBieb

• Maximum aantal reserveringen

4 januari 2021

De inperking naar maximaal 10 reserveringen per abonnement is weer opgeheven. Je kunt maximaal 99 reserveringen uit hebben staan.

Bekijk details van Maximum aantal reserveringen

• TijdschriftenBieb

31 december 2020

Nieuw bij de online Bibliotheek: de TijdschriftenBieb

Bekijk details van TijdschriftenBieb

• Speel HackShield

27 oktober 2020

HackShield is een game over cyberveiligheid voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Woon je in de gemeente Lochem? Doe dan mee en word cyber agent!

Bekijk details van Speel HackShield

• CoronaMelder van start

12 oktober 2020

De CoronaMelder van de overheid is beschikbaar. Heb je vragen of hulp nodig bij het installeren van deze app? We helpen je graag op weg.

Bekijk details van CoronaMelder van start

• Witboek visietraject

17 september 2020

In het voorjaar 2020 zijn we begonnen met een traject voor het opstellen van een nieuwe visie voor de komende jaren. In het Witboek visietraject hebben we alle reacties verzameld van betrokken klanten.

Bekijk details van Witboek visietraject