• Vacature Taalhuiscoördinator Bekijk details

17 mei 2022

“Kom ons ondersteunen in de verdere ontwikkeling van de aanpak van laaggeletterdheid.”

Bekijk details van Vacature Taalhuiscoördinator

• Gezocht: coördinator VoorleesExpress Bekijk details

12 mei 2022

Wil jij een steentje bijdragen aan leesbevordering bij gezinnen met jonge kinderen? Dan is VoorleesExpress-coördinator iets voor jou. Je hebt contact met een aantal gezinnen en met de voorlezers. Je bent de vraagbaak voor de voorlezers en je volgt de voortgang van het voorleestraject via een app of website. Je kunt rekenen op deskundige begeleiding vanuit de Bibliotheek. Is deze leuke vrijwilligerstaak iets voor jou?

Bekijk details van Gezocht: coördinator VoorleesExpress

• Feestdagen Bekijk details

9 mei 2022

Op donderdag 26 mei, Hemelvaartsdag, en op maandag 6 juni, tweede pinksterdag, zijn onze bibliotheken gesloten.

Bekijk details van Feestdagen

• Oekraïne Bekijk details

22 maart 2022

De oorlog in Oekraïne houdt ons in de greep. Maar wat weten we eigenlijk over het land? We hebben leestips en achtergrondinformatie voor je verzameld. Wil je zelf helpen, dan vind je verwijzingen naar diverse websites en taalprogramma's.

Bekijk details van Oekraïne

• Vrijwilligersvacatures Bekijk details

28 december 2021

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die als gastheer of gastvrouw willen werken in de Bibliotheek Warnsveld.

Bekijk details van Vrijwilligersvacatures

• TijdschriftenBieb Bekijk details

31 december 2020

Nieuw bij de online Bibliotheek: de TijdschriftenBieb

Bekijk details van TijdschriftenBieb

• Nieuwe online Bibliotheek-app live Bekijk details

8 september 2020

Dinsdag 8 september is de nieuwe online Bibliotheek-app live gegaan. In deze app vind je nu alle e-books en luisterboeken bij elkaar.

Bekijk details van Nieuwe online Bibliotheek-app live

• Leeskringcollectie Bekijk details

18 augustus 2020

De Bibliotheek heeft voor leeskringen een speciale collectie in huis. Je kunt kiezen uit ruim 150 moderne en klassieke literaire titels.

Bekijk details van Leeskringcollectie