E-books

Ruim 15.000 e-books zijn met je bibliotheekpas gratis te leen via de online Bibliotheek. Het gaat om titels die je 3 weken mag lenen. Het aanbod is verrassend en gevarieerd. Van romans tot jeugdboeken, van thrillers tot informatief. Je bepaalt zelf hoe je een e-book leest: op tablet of smartphone, e-reader of computer.

De leukste manier om een nieuw boek te vinden! WelkBoek biedt keuzemogelijkheden aan die je nergens anders zult vinden. De mogelijkheden zijn onbeperkt en je zult iedere keer verrast worden met suggesties voor prachtige boeken.

Toptitels

Met de toptitels haalt de Bibliotheek snel de nieuwste bestsellers voor u in huis.

nieuwe website: Literair Zutphen

De website Literair Zutphen brengt het literair erfgoed van Zutphen in kaart en telt ruim 250 schrijvers en dichters die vanaf de middeleeuwen tot nu een band met de stad hadden of hebben.

De 60 bestverkochte boeken wekelijks op een rij. 

Muziek luisteren in de Bieb

Met MuziekwebLuister kun je in de Bibliotheek naar de complete collectie van Muziekweb luisteren. Naast de 6 miljoen tracks die daarin beschikbaar zijn, wordt ook een schat aan informatie geboden over albums, artiesten en genres.

Audiolezen

Ontdek duizenden gesproken boeken en tijdschriften: exclusief voor iedereen die dyslectisch of slechtziend is. Schrijf je kosteloos in op www.audiolezen.nl