Leren

Persoonlijke ontwikkeling

Met de online cursussen van de Bibliotheek werk je aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Volg een online cursus over productiviteit, management, marketing, programmeren, design of een van de vele andere onderwerpen.

Bekijk details

Nederlands leren

Wil je beter Nederlands leren spreken? Of beter lezen en schrijven? Bij het Taalhuis helpen we je daar graag bij.

Meer doen met de computer

Wil je beter leren omgaan met internet of met je smartphone? Of wil je leren hoe je digitaal je zaken kunt regelen met de overheid? Wij helpen je op weg. 

Literatuurcursus

Heb je belangstelling voor literatuur, wil je je kennis verdiepen en lijkt het je leuk om met gelijkgestemden een viertal hooggewaardeerde werken te bespreken? Dan zijn de literatuurcursussen van de Bibliotheek misschien iets voor jou! Een deskundige docent leidt de bijeenkomsten.

Studeren

De Bibliotheek is een goede plek om te studeren, alleen of samen met anderen. Dat kan ook als je geen lid bent. Je kunt gebruikmaken van onze computers en van gratis wifi.

Lees meer

Even bijtanken

Lekkere koffie en thee is onmisbaar. In alle bibliotheken staat een koffie-/thee-automaat waar je voordelig zelf kunt tappen. 

Gratis wifi

Werk je graag op je eigen laptop of tablet? Geen probleem; al onze bibliotheken hebben wifi, waarmee je gratis toegang hebt tot internet.

Kranten en tijdschriften

Het nieuws van de dag vind je bij ons, van huis-aan-huisblad tot landelijke dagbladen. Of lees het nieuwste nummer van je favoriete tijdschrift. 

Voor de jeugd