Wachtwoord

In verband met de nieuwe privacywetgeving is het noodzakelijk dat u de toegangscode voor Mijn Bibliotheek wijzigt in een wachtwoord. 

De privacywetgeving (AVG) is sinds 25 mei van kracht. Hierdoor verandert het inloggen in 'Mijn Bibliotheek'. Logt u in met de oude toegangscode, dan krijgt u het verzoek een veiliger wachtwoord aan te maken. De oude toegangscode bestaat uit de eerste vier cijfers van uw geboortedatum. 

Het nieuwe wachtwoord moet voldoen aan een aantal voorwaarden:
* het wachtwoord moet bestaan uit minstens 8 en maximaal 15 tekens
* het wachtwoord moet minstens één hoofdletter bevatten
* het wachtwoord moet minstens één kleine letter bevatten
* het wachtwoord moet minstens één cijfer bevatten
* het wachtwoord moet minstens één van deze tekens bevatten: . ! # $ % + - / = ? { | } @

Tips

* Sluit eerst alle browsers (Internet Explorer - Chrome - Firefox) af en open daarna de url in de mail in een nieuwe browsersessie.
* Verwijder de cookies in uw browser. 
* Als de url in de mail verlopen is kan er meteen weer gekozen worden voor het sturen van een nieuwe mail voor wachtwoordwijziging.
* Controleer of het gekozen wachtwoord voldoet aan de bovengenoemde eisen van aantal tekens en samenstelling.
* Na 3 mislukte pogingen wordt het lenersnummer geblokkeerd voor Mijn Bibliotheek. Neem dan contact op met ons servicebureau op 0575-512926 om het nummer te deblokkeren.

Iguana app / Online Bibliotheek / Aanvragen

Iguana bibliotheekapp
Maakt u gebruik van onze app? Dan moet u ook daar opnieuw inloggen met het nieuwe wachtwoord.

E-books, Cursussen en LuisterBieb
Ook bij de Online Bibliotheek (e-books, cursussen, LuisterBieb) of voor het aanvragen van boeken gebruikt u het nieuwe wachtwoord in combinatie met uw lenersnummer. Het kan even duren (max. een uur) voordat uw nieuwe wachtwoord verwerkt is in het landelijk systeem.

E-mailadres

Als u uw nieuwe wachtwoord wilt wijzigen, is het noodzakelijk dat u een geldig e-mailadres heeft ingevuld bij uw persoonlijke gegevens. Wij kunnen dit voor u invullen, maar als u nog toegang heeft tot Mijn Bibliotheek kunt u dat ook zelf doen.

Contact

Komt u er niet uit, neemt u dan contact op met een van onze medewerkers van het servicebureau; tel. 0575-512926.