Heropening de Bibliotheek Zutphen

De Bibliotheek Zutphen verhuist in juni weer terug naar de Broederenkerk. De verhuizing is gepland van maandag 19 t/m vrijdag 30 juni. In deze periode kunt u geen gebruik maken van de Bibliotheek in Zutphen. Vanaf maandagmorgen 3 juli is de Bibliotheek Zutphen weer voor u open.

Unieke combinatie

Sinds 1983 is de Bibliotheek Zutphen gehuisvest in de Broederenkerk: een unieke combinatie van een monument uit 1293 met een openbare functie als bibliotheek. De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan onderhoud, renovatie en vernieuwing. (Kijk voor foto's van de verbouwing op onze Facebookpagina.) Op zaterdagmiddag 1 juli is de officiële heropening; op maandag 3 juli gaat de Bibliotheek weer open voor publiek.

Twee weken sluiting

De sluiting van twee weken is nodig om alle boeken, tijdschriften en computers terug te verhuizen naar de Broederenkerk. Tijdens de sluiting vervallen de reguliere activiteiten, zoals Klik & Tik, voorlezen op woensdagmiddag, en de bijeenkomsten van de leesclubs.

De uitleentermijnen zijn ruimer ingesteld, zodat u geleende materialen na de verhuizing kunt inleveren. Op de uitleenbon of via Mijn Bibliotheek kunt u zien wat de vervaldatum is van uw uitleningen. Via Mijn Bibliotheek kunt u ook online de uitleentermijn verlengen.

Én u bent met uw biebpas van Zutphen ook welkom in de bibliotheken van Warnsveld, Gorssel en Lochem. 

de Bibliotheek open(t) voor jou

In de feestelijk (her)openingsweek van 3 t/m 8 juli laten we u graag de nieuwe bibliotheek zien. Met workshops en rondleidingen, ontmoetingen met schrijvers, voorlezen, muziek, enz. Download de flyer met hele programma via onderstaande link.