Vacatures

Wij zijn regelmatig op zoek naar vrijwilligers of vaste medewerkers. Op deze pagina vind je een overzicht van actuele vacatures. Onderaan deze pagina staat een link naar het online aanmeldformulier voor vrijwilligers.

Directeur-bestuurder

1-11-2019: Samen bouwen aan de Bibliotheek van de Toekomst in de gemeenten Zutphen en Lochem. 
Graafschap bibliotheken staat voor een belangrijke maatschappelijk-culturele taak. Om deze taak in een periode van grote financiële druk te kunnen blijven vervullen en de positie in de maatschappelijke dienstverlening te verstevigen is de opgave waar de Graafschap bibliotheken nu voor staat: het heruitvinden van het concept “bibliotheek” en daarbij passende alternatieve financiering. Dit in een proces waarbij burgers in al hun diversiteit en behoeften worden betrokken.
Lees meer over de vacature directeur-bestuurder

Klik & Tik

Wij zoeken voor de cursus Klik & Tik in de bibliotheken Warnsveld, Lochem en Zutphen vrijwilligers die deelnemers kunnen begeleiden met de eerste stappen op de computer.

Lees meer >>

Digitaal spreekuur

3-5-2019 De Bibliotheek Zutphen is op zoek naar een enthousiaste vrijwillig(st)er die digitaal vaardig is.

Lees meer >>

 

VoorleesExpress

1-11-2019: De VoorleesExpress is een project waarbij vrijwilligers wekelijks voorlezen bij gezinnen thuis. Twintig keer komt de voorlezer op bezoek, op een vast moment. De voorlezers worden begeleid door een vrijwillige coördinator; daarnaast worden de voorlezers getraind in het (interactief) voorlezen en het uitzoeken van goede materialen.
De VoorleesExpress is op zoek naar voorlezers en coördinatoren in Zutphen, Lochem, Gorssel, Eefde en omgeving. Meer informatie bij:
Christel Westerop, projectleider VoorleesExpress, M 06-25119342, E christel.westerop@graafschapbibliotheken.nl