Vrijwilligers voor Klik & Tik gezocht

De Bibliotheek Warnsveld gaat binnenkort van start met de cursus Klik & Tik. Voor begeleiding van de deelnemers is de Bibliotheek op zoek naar enthousiaste vrijwilligers.

Klik & Tik

De cursus Klik & Tik is bedoeld voor mensen die geen of erg weinig computerervaring hebben. Sommige deelnemers hebben nog nooit een computer aangeraakt en anderen voelen zich niet zeker genoeg om zonder begeleiding het internet op te gaan.

Via een online cursus op oefenen.nl worden de cursisten meegenomen in de digitale wereld. De deelnemers werken in hun eigen tempo. De vrijwilliger ondersteunt de cursisten daar waar nodig.

Locatie en tijd

de Bibliotheek Warnsveld: donderdagochtend van 9.30 tot 11.00 uur

Functie-eisen

Wij zoeken mensen die het fijn vinden om anderen te helpen en hen zelfstandiger te laten worden met de computer, en die met rust en enthousiasme kunnen begeleiden. Van de vrijwilliger verwachten we dat hij/zij de materie kan uitleggen op het niveau en tempo van een beginnende computergebruiker. De cursisten oefenen op computers van de Bibliotheek of met een eigen laptop of tablet. Bekendheid met apparatuur is handig, maar dat is geen must.

Voor meer informatie of aanmelden kunt u contact opnemen met Christel Westerop
M  06-25119342
E  christel.westerop(at)graafschapbibliotheken.nl