Vacature vrijwilliger Klik & Tik

Wij zoeken voor de cursus Klik & Tik vrijwilligers die deelnemers kunnen begeleiden met de eerste stappen op de computer.

Klik & Tik

Sommige mensen hebben geen of heel weinig computerervaring. Sommigen hebben nog nooit een computer aangeraakt en anderen voelen zich niet zeker genoeg om op internet te gaan. Graafschap bibliotheken biedt drie keer per week ondersteuning in de bibliotheken Zutphen en Warnsveld bij de online cursus Klik & Tik.

Als vrijwilliger Klik & Tik ontvang je de deelnemers en zorg je voor een prettige sfeer tijdens de cursus. Je ondersteunt de deelnemers bij de online lessen; de deelnemers werken in hun eigen tempo en op hun eigen niveau. Je maakt deelnemers computervaardig.

Voor deze functie zoeken wij iemand die digitaal vaardig is. Je bent enthousiast en communicatief vaardig, je hebt affiniteit met internet en met sociale netwerken en kunt daar zelf goed de weg in vinden. Je bent geduldig, geïnteresseerd in mensen en hebt affiniteit met de doelgroep. Je bent bereid wekelijks 1,5 uur ondersteuning te bieden op dinsdagmorgen, dinsdagavond en/of donderdagmorgen. Wij bieden jou een plezierige werkomgeving en een gratis lidmaatschap van de Bibliotheek. Voor meer informatie: neem contact op met de Vrijwilligerscentrale Zutphen tel. 0575-596296 of stuur een mail naar vacaturebank@perspectiefzutphen.nl