De Bibliotheek is gesloten vanwege coronamaatregelen. Afhalen en inleveren kan wel. 's Middags studieplekken op afspraak. Klik hier voor meer informatie.

Partnerpas

Als je lid bent van de Bibliotheek kun je voor je partner een gratis bibliotheekpas aanvragen.

Deze pas wordt alleen uitgereikt aan de partner van een lid van de bibliotheek van 18 jaar of ouder, die op hetzelfde adres woont. Voor het aanvragen van een partnerpas kun je terecht bij de servicebalie in de bibliotheken Gorssel, Lochem, Warnsveld of Zutphen. (Niet tijdens de "zelfservice-uren".)

Bij de aanvraag dient er een legitimatiebewijs van de partner getoond te worden en de “hoofdlener” moet aanwezig zijn en zijn/haar bibliotheekpas tonen. De medewerker maakt een extra pas op naam van de partner en koppelt deze aan de pas van de hoofdlener.

Met de partnerpas kun je lenen en reserveren bij onze bibliotheken.
Uitleningen, reserveringen en schulden worden vastgelegd op het lenersnummer van de hoofdlener.
Let op: gereserveerde media kunnen alleen op de pas van de hoofdlener geleend worden.
De hoofdlener is verantwoordelijk en aansprakelijk voor het gebruik van de partnerpas.
Met het lenersnummer van de partnerpas en het wachtwoord van de hoofdlener heb je toegang tot Mijn Bibliotheek op deze website.
Als de hoofdlener het abonnement opzegt, vervalt ook direct de partnerpas.

Online Bibliotheek

Met je partnerpas heb je geen eigen toegang tot de online Bibliotheek. Als je e-books of luisterboeken wilt lenen, moet je het lidnummer en wachtwoord van de hoofdlener gebruiken.