Witboek visietraject

Gepubliceerd op: 17 september 2020 12:48

In het voorjaar 2020 zijn we begonnen met een traject voor het opstellen van een nieuwe visie voor de komende jaren. In het Witboek visietraject hebben we alle reacties verzameld van betrokken klanten.

Richting en uitwerking

Om niet te veel achter te gaan lopen op schema hebben we in het beleidsteam met behulp van het Witboek, landelijke en gemeentelijke ontwikkelingen én ontwikkelingen in de Bibliotheek een richting uitgezet. Deze richting gaan we nu verder ontwikkelen voor Graafschap bibliotheken om daarna de uitkomsten voor te leggen aan iedereen die begin dit jaar betrokken is geweest bij het proces.
Dit traject zal leiden tot de visie van Graafschap bibliotheken op het bibliotheekwerk in de gemeenten Lochem en Zutphen, waarmee we de grote lijnen uitzetten. De uitwerking van de visie in concrete programma’s is de volgende stap waar we mee aan de slag gaan.