Verruiming openingstijden

Gepubliceerd op: 28 juli 2020 11:32

Per 1 augustus verruimen we onze openingstijden.

Vanaf 1 augustus gaan onze vestigingen door de week weer vroeger open. Dat betekent dat je maandag tot en met vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur terechtkunt in de bibliotheken Gorssel, Lochem en Zutphen. De Bibliotheek Warnsveld gaat al om 9.00 uur open. Tussen 12.00 (of 9.00) en 14.00 uur zijn onze vrijwilligers aanwezig en vanaf 14.00 uur nemen de vaste medewerkers het stokje over.
Op zaterdag is de Bibliotheek Zutphen van 11.00 tot 16.00 uur geopend, en de Bibliotheek Lochem van 10.00 tot 15.00 uur.

Je bent weer welkom om je boeken te ruilen, de krant te lezen, koffie te drinken, te leren en studeren. We houden natuurlijk wel anderhalve meter afstand!

De leestafels met kranten, tijdschriften en koffie én de werkplekken voor mensen met een eigen tablet of laptop zijn al open. Nu komt daar een deel van de vaste publiekscomputers bij. Bij deze computers komen geen reinigingsmiddelen te staan, iedere gebruiker kan bij de balie een reinigingsdoekje krijgen voor toetsenbord en muis.

Let op!
Voor het internetten op een publiekscomputer heb je een internetbon of een bibliotheekabonnement nodig. Internetbonnen zijn te koop bij de betaalautomaat, bibliotheekabonnementen bij de balie tussen 14.00 en 17.00 uur. Voor klanten die veel gebruikmaken van computers in de bibliotheek is er een speciaal PC-abonnement voor € 2,50 per jaar.

Het computerhulpspreekuur en de digitale werkplaats gaan niet als inloop maar op afspraak van start. Afspraken kunnen gemaakt worden via het servicebureau van Graafschap bibliotheken, tel. 0575-512926 of e-mail naar info@graafschapbibliotheken.nl.
Taalactiviteiten via het Taalhuis (een-op-een) vinden op afspraak plaats in de ochtenduren, zowel in Zutphen als in Lochem.

Bij alle activiteiten worden de voorgeschreven maatregelen in acht genomen om besmetting met het coronavirus te voorkomen. Wij vragen je medewerking bij het bezoeken van de bibliotheek.