De Bibliotheek is gesloten tot en met maandag 15 maart. De AfhaalBieb en ReserveerBieb zijn open.

Tarieven reserveren en aanvragen

Gepubliceerd op: 8 juli 2020 11:16

Per 1 juli 2020 gelden er hogere tarieven voor het reserveren en aanvragen bij andere bibliotheken.

Sinds januari 2020 zijn de kosten die bibliotheken aan elkaar doorberekenen voor het leveren van gereserveerde media fors gestegen. We ontkomen er niet aan om deze prijsverhoging gedeeltelijk aan jou door te berekenen.

Met ingang van 1 juli 2020 hanteren we de volgende tarieven voor reserveren en aanvragen:

• Eigen collectie Graafschap bibliotheken  (incl. Gelderse achtergrondcollectie en pluscollectie Bibliotheek Arnhem): gratis
  • Collectie openbare bibliotheken in Nederland: € 3,50
  • Cd's / dvd’s bij Muziekweb: € 3,50
  • Wetenschappelijke titels bij KB en universiteitsbibliotheken via WorldCat Discovery: € 20,00

Voor alle kosten geldt dat deze uit transport- en verwerkingskosten bestaan van zowel de leverende als de ontvangende bibliotheek.