Nederland Leest

Gepubliceerd op: 1 november 2020 09:00

Nederland Leest heeft dit jaar als thema 'kleine geschiedenis, grote verhalen'. Je krijgt van ons het boek 'Het zwijgen van Maria Zachea' van Judith Koelemeijer cadeau!

Een boek cadeau

Kom naar de Bibliotheek tijdens Nederland Leest en krijg het boek Het zwijgen van Maria Zachea van Judith Koelemeijer van ons cadeau! In dit boek vertellen twaalf broers en zussen het ware verhaal van hun familie dat zich afspeelt in de jaren vijftig en zestig. Met hun familiegeschiedenis ontvouwt zich de geschiedenis van Nederland in de twintigste eeuw. U kunt dit boek de hele maand november gratis ophalen in de bibliotheek (zolang de voorraad strekt).

Judith Koelemeijer live

Maandag 30 november om 20:00 uur vertelt Judith Koelemeijer over haar boek 'Het zwijgen van Maria Zachea'. Het boek maakte in 2001 een stroom van herinneringen los bij de lezers. Ook nu zal het boek weer ontroeren en aan het denken zetten.
Deze bijzondere lezing gaan wij live uitzenden via deze website en is voor iedereen gratis te volgen.
Vragen voor de schrijfster kunt u al insturen via mail naar info@graafschapbibliotheken.nl.