Het digitaal spreekuur bij de Lochemse Bibliotheek is iedere donderdagmiddag open!

Gepubliceerd op: 22 november 2022 16:02

Het lukt mij niet om te videobellen met WhatsApp! Kan ik de foto’s en contactpersonen in mijn mobieltje sorteren? Hoeveel MB’s of gratis belminuten heb ik eigenlijk? Loop jij (of iemand die je kent) tegen dit soort dingen aan? Reserveer dan een plekje bij het gratis digitaal spreekuur bij de Bibliotheek in Lochem. Dan word je verder geholpen met jouw digitale vraag.

Heb jij digitale vragen?
Het digitaal spreekuur bij de Bibliotheek is voor leden en niet-leden. Iedereen kan een gratis afspraak maken via onze agenda. Op het afgesproken tijdstip word jij geholpen door enthousiaste en behulpzame vrijwilligers die jou op weg helpen met jouw digitale vraag. Iedere vraag over de computer, het internet, social media, je mobieltje of je e-reader is een uitdaging voor de vrijwilligers van het digitaal spreekuur.

Alles op een rijtje
Wanneer? Iedere donderdagmiddag