LuisterBieb

De LuisterBieb biedt volop luisterplezier voor jong en oud. Met honderden luisterboeken in veel genres is er voor ieder wat wils.

Nieuwe luisterboeken

De LuisterBieb-app heeft er ruim 200 nieuwe luisterboeken bij. Spannende luisterboeken van David Baldacci en Stieg Larsson en interessante hoorcolleges van Govert Schilling en Leo Samama. Er zijn honderden luisterboeken in verschillende genres. Zo zijn er naast luisterboeken van Marion Pauw, Suzanne Vermeer, Simone van der Vlugt en Baantjer ook romans van Tommy Wieringa, Jan Siebelink, Harry Mulisch.

Jeugdboeken zijn er onder meer van Sjoerd Kuyper, Paul van Loon en Hanna Kraan. En wat denk je van luisterboeken uit populaire series als Broederband de Grijze Jager en Gossip Girl?

Verdiep jij je liever in een college over Geschiedenis, filosofie of over management (psychologie)? Dan zijn onze hoorcolleges van experts als Bas Haring, Maarten van Rossem, Midas Dekkers of Stephen Covey een aanrader.

Luisteren voor je lijst

Ben je te laat begonnen met lezen voor je literatuurlijst en zit je nu in tijdnood? Dan kun je naast lezen ook een boek luisteren. Kies daarvoor de "Luisteren voor je lijst"-selectie in de app. Er staan titels voor zowel vmbo, havo als vwo in. Van Jan Terlouw tot Kees van Kooten, van Tommy Wieringa tot Harry Mulisch. 

Voor leden én niet-leden

De LuisterBieb is er voor iedereen. Een groot aantal luisterboeken is ook gratis voor niet bibliotheekleden beschikbaar. Je leent luisterboeken voor een periode van 3 weken, waarna je ze weer kunt verlengen.