Digitaal lezen en leren

Heb je een vraag over e-books of luisterboeken? Of heb je een vraag over ons digitale aanbod? Vind hier je antwoord.


E-books

Kan ik e-books lenen met mijn abonnement?

Je kunt e-books lenen bij de online Bibliotheek met een standaard abonnement, met een online abonnement en met een tijdelijk abonnement.

Hoe werkt het?

Voor e-books lenen ga je naar de online Bibliotheek. Daar log je in met pasnummer en wachtwoord van Graafschap bibliotheken. Vervolgens registreer je je bij de online Bibliotheek. Lees meer >>

 

 

Waar vind ik online antwoord op mijn vraag?

Alle informatie over hoe je de online Bibliotheek gebruikt vind je hier. Kom je er toch niet uit, neem dan contact op met ons servicebureau.

Kan ik ook langskomen met mijn vraag?

Heb je een vraag over e-books lenen, je e-reader of tablet, dan kun je ook terecht bij onze digitale inloopspreekuren. Kijk in de agenda voor locaties en tijden.


Luisterboeken

Kan ik luisterboeken beluisteren met mijn abonnement?

Je kunt luisterboeken lenen bij de online Bibliotheek met een standaard abonnement, met een online abonnement en met een tijdelijk abonnement.

Hoe werkt het?

Voor e-books lenen ga je naar de website of app van de online Bibliotheek. Daar log je in met pasnummer en wachtwoord van Graafschap bibliotheken. Vervolgens registreer je je bij de online Bibliotheek. Lees meer >>

Daarna kies je de luisterboeken en download je ze op je telefoon of tablet.

Lees meer >>

Waar vind ik het antwoord op mijn vraag?

Heb je vragen over luisterboeken of de app Online Bibliotheek, kijk dan hier.

Kan ik ook langskomen met mijn vraag?

Heb je een vraag over luisterboeken lenen, dan kun je ook terecht bij onze digitale spreekuren. Kijk in de agenda voor locaties en tijden en maak een afspraak.Digitaal aanbod

Welke digitale bronnen kan ik raadplegen bij de Bibliotheek?

Er zijn steeds meer digitale bronnen en diensten beschikbaar in de Bibliotheek, zowel voor kinderen en jongeren als voor volwassenen. De onderwerpen zijn divers: erfgoed & cultuur, lezen & literatuur, muziek, wetenschap enz.

Volwassenen: Lezen en luisteren / Leren & ontwikkelen / Ontdekken & onderzoeken
Jeugd en jongeren: Online lezen / Online leren

Kan ik ook thuis digitale bronnen bekijken?

Sommige digitale bronnen zijn ook toegankelijk vanuit huis. Om ze te kunnen gebruiken log je eerst in met je lidnummer en wachtwoord.Geen antwoord op je vraag gevonden?