DE BIBLIOTHEEK IS GESLOTEN VAN 15 DECEMBER T/M 9 FEBRUARI.

DE AFHAALBIEB IS OPEN!

Inleverattendering

Als extra service sturen we je drie dagen voor het verlopen van de uitleentermijn ter herinnering een inleverattendering per e-mail.

Het overkomt iedereen wel eens... voordat je het weet is de inleverdatum van de geleende materialen verstreken. Ben je ouder dan 13 jaar, dan moet je telaatgeld ofwel boete betalen. Dat kan aardig oplopen als je veel materialen hebt geleend. Wij bieden je een handige gratis service. We sturen zowel aan jeugd- als volwassen leden drie werkdagen vóórdat het geleende materiaal moet worden teruggebracht een inleverattendering. Je hebt dan nog enkele dagen de tijd om het geleende materiaal terug te brengen, of om de uitleentermijn te verlengen.*

E-mailadres

Als je juiste e-mailadres al bekend is bij de Bibliotheek hoeft je geen actie te ondernemen. Je komt automatisch voor de inleverattendering in aanmerking. Als het e-mailadres verouderd of nog niet doorgegeven is, kun je je melden bij de balie van de Bibliotheek. Na het invoeren van het e-mailadres ontvangje  direct deze handige attendering. Denk ook aan de e-mailadressen van je kind(eren); dit kan ook je eigen e-mailadres zijn. 

Eigen verantwoordelijkheid

Je blijft zelf verantwoordelijk voor het op tijd inleveren van geleende materialen. Als je door bijvoorbeeld een technisch mankement geen inleverattendering hebt ontvangen, dan geeft dat géén recht op kwijtschelding van telaatgelden. 

* Je kunt de uitleentermijn zelf één keer verlengen; dit kan op de zelfservice-uitleenmachines, of via Mijn Bibliotheek op onze website. Uitzondering: materialen die zijn gereserveerd door een andere lener, Toptitels en materialen die zijn geleverd door bibliotheken buiten Gelderland kunt u niet verlengen.