Contributienota via e-mail

Bibliotheekleden die de jaarlijkse contributienota op papier ontvingen krijgen vanaf 1 oktober 2019 de contributienota per e-mail toegezonden. Via een betaallink in deze mail en door de koppeling met iDEAL kan de nota snel, gemakkelijk en veilig worden voldaan. Voor deze service heeft Graafschap bibliotheken een overeenkomst afgesloten met PayByLink.

Online Betalen | Goed voor milieu en lage kosten

Achtergrond van deze service is dat het printen en verzenden van papieren contributienota’s niet bijdraagt aan een gezond leefmilieu. Denk hierbij aan papier (bomen), gebruik van inkt en transport (uitlaatgassen). Ook zijn de kosten in vergelijk met digitaal betalen hoog. Deze kosten worden doorberekend in het lidmaatschapstarief. Door online te betalen vervallen deze nadelen.

Hoe verloopt het betaalproces?

• Leden ontvangen een e-mailbericht met een betaallink.
• In de e-mail is een knop opgenomen ‘Betaal met iDEAL’.
• Via deze knop verschijnt een persoonlijke webpagina.
• Vervolgens wordt de bank gekozen en de betaling gedaan.
• Bevestiging op het scherm en e-mail: ‘Betaling geslaagd’. 

Andere betaalmogelijkheden

Als u niet via iDEAL kunt of wilt betalen, zijn er nog twee andere mogelijkheden:

  1. Met uw pinpas betalen bij de betaalautomaat in de Bibliotheek. Neem daarvoor ook uw lenerspas mee.
  2. Betalen via internetbankieren of via een overschrijving: naar IBAN NL56 RABO 0138 6654 94 ten name van Graafschap bibliotheken, Zutphen. Vermeld a.u.b. het factuurnummer en uw lenersnummer (onder de streepjescode op uw pas) in de opmerking. 

Meer weten?

Met de nieuwe mogelijkheid levert u een bijdrage aan het milieu. Ook blijven lidmaatschapskosten laag. Via de Bibliotheek blijft u uw wereld vergroten met lezen, leren, ontdekken en ontmoeten.
Heeft u vragen? Neem dan contact op met het servicebureau, tel. 0575-512926 of e-mail aan info@graafschapbibliotheken.nl. U kunt ook het contactformulier invullen.
Wilt u weten of uw e-mailadres voor het ontvangen van de digitale nota nog actueel is? Bekijk deze pagina.

De Bibliotheek werkt samen met