De Bibliotheek is gesloten tot en met dinsdag 27 april. Afhalen en inleveren van boeken en/of andere materialen kan wel. Klik hier voor meer informatie.

CoronaBieb

De Bibliotheek is gesloten tot en met dinsdag 20 april. Tijdens de lockdown bieden we je alternatieven voor je bezoek aan de bibliotheek.

AfhaalBieb

Onze vestigingen zijn dicht, maar je kunt wel boeken, tijdschriften en dvd's lenen via onze AfhaalBieb! Geef je voorkeuren aan, en wij maken een leuke verrassingstas. Deze kun je afhalen op afspraak.

Reserveren

Via onze webcatalogus kun je 24/7 reserveringen plaatsen. Als de reservering voor je binnen is, ontvang je hiervan bericht. We vragen je om daarna zelf een online formulier in te vullen voor het maken van een afhaalafspraak.
Naar het afspraakformulier

Inleveren

Vanaf 1 april kun je ook je bibliotheekboeken terugbrengen. Tijdens de tijdsblokken voor de AfhaalBieb kun je daarvoor terecht zonder afspraak.

de Bibliotheek Zutphen: maandag 14 - 16 uur, dinsdag 14 - 16 uur, donderdag 10 - 12 uur

de Bibliotheek Warnsveld, de Bibliotheek Lochem, de Bibliotheek Gorssel: dinsdag 14 - 16 uur, donderdag 10 - 12 uur

Bij de ingang staat een kar waarop je je boeken kunt terugzetten. Wij zorgen ervoor dat de materialen worden ingenomen. 

Houd a.u.b. bij het inleveren 1,5 meter afstand van andere bezoekers. 

E-books en luisterboeken

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je op de online Bibliotheek. Installeer de gratis app op je tablet of telefoon en lees en luister waar en wanneer je maar wil. 

Speciale bezorgservice

Behoor je tot de corona-risicogroep, dan is het voor jou misschien niet wenselijk of mogelijk om naar de bibliotheek te komen. In dat geval kun je gebruikmaken van onze gratis bezorgservice voor leden: de Bibliotheek aan Huis

Uitleningen

Had je je boeken moeten inleveren tijdens de sluitingsperiode? Geen zorgen: we schuiven de inleverdatum 6 weken op.

Ben je al te laat met inleveren, dan kun je je materialen zelf online verlengen, of door ons laten verlengen. Bel daarvoor met ons servicebureau: 0575-512926 (maandag t/m vrijdag 9.00 - 17.00 uur). 
Als je na de sluitingsperiode weer kunt inleveren, betaal je vanzelfsprekend geen telaatgeld over de gesloten dagen.

Vragen?

Heb je een vraag over bijvoorbeeld je abonnement, je uitleningen, reserveren of inloggen? We helpen je uiteraard graag verder. Je kunt ons bereiken via info@graafschapbibliotheken.nl of via 0575-512926 (maandag t/m vrijdag 9.00 - 17.00 uur).