de online Bibliotheek

Ben je lid van Graafschap bibliotheken? Dan mag je gratis e-books lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online vestiging van je eigen vertrouwde bieb.

 

Wat krijg ik bij de online Bibliotheek?


Nieuw: TijdschriftenBieb

De TijdschriftenBieb is een tijdelijke app voor (volwassen) bibliotheekleden. Je kunt kiezen uit 16 tijdschriften die je leest op je telefoon of tablet. Het is een proef van ongeveer een half jaar om uit te vinden of deze manier van tijdschriften lezen bevalt, zowel voor lezers als voor uitgevers.

Lees meer over de app

Aan de slag

Als Bibliotheeklid heb je ook toegang tot de online Bibliotheek. Je kunt inloggen met het nummer op je Bibliotheekpasje.
 

Nog geen lid?

Als je lid wordt van de Bibliotheek, heb je meteen toegang tot duizenden boeken, e-books, luisterboeken, films en meer. Bekijk snel alle voordelen van een Bibliotheekabonnement.

Nieuwe e-books


Hoe kan ik e-books lezen?

Op je telefoon of tablet

Naar de online Bibliotheek

Wil je e-books lezen op je telefoon of tablet? Gebruik dan onze nieuwe online Bibliotheek-app. Je kunt in deze app zoeken, vinden, lenen, lezen en luisteren.

Op je e-reader

Naar de online Bibliotheek

Wil je boeken lezen op je e-reader? Dat kan, daarvoor heb je software van Adobe Digital Editions nodig. De online Bibliotheek helpt je verder. 

Op je pc of laptop

Naar de online Bibliotheek

Lees je liever op je computer of laptop? Je kunt onze e-books ook lezen in je browser. Het enige wat je nodig hebt, is een internetverbinding.

Persoonlijke hulp

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het downloaden van e-books of luisterboeken, het instellen van je e-reader of de app Online Bibliotheek? Maak dan een afspraak met onze e-booksambassadeur Jody Hagenbeek voor persoonlijke uitleg en hulp. Dat kan in een van onze bibliotheken of zo nodig bij je thuis. De uitleg is gratis.
E  jody.hagenbeek@graafschapbibliotheken.nl
M 06-10194594

Ik heb nog meer vragen

Wil je nog meer weten over de online Bibliotheek?