Fantasy & Science Fiction

Terug naar alle genres

Nieuwe boeken

Boekentips van onze redactie

 • De beminde

  Kiera Cass

  Hollis (ik-persoon) is dolgelukkig wanneer de knappe jonge koning Jameson van Coroa met haar wil trouwen. Ze geniet van alle aandacht en het luxeleven. Al snel ontdekt ze dat het leven als koningin ook een schaduwzijde heeft. Hollis moet een belangrijke keuze maken. Vanaf ca. 15 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van De beminde

 • Ontworteld

  Naomi Novik

  In ruil voor bescherming tegen het duistere, magische Woud kiest de knorrige tovenaar Draak elke tien jaar een 17-jarig meisje dat hem moet dienen. Dit keer valt zijn keuze tegen ieders verwachting in op Agnieszka (ik-figuur). Vanaf ca. 15 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Ontworteld

 • Hex

  Thomas Olde Heuvelt

  Als een groep jongeren het bestaan van een heks, die al driehonderd jaar rondwaart in Beek, via internet openbaar maakt, heeft dit verschrikkelijke gevolgen.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Hex

Stephen King Later

De jonge Jamie, die dode mensen kan zien, wordt door verschillende personen voor hun karretje gespannen waardoor hij te maken krijgt met het Kwaad.

Bekijk dit boek

Films


E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Meer weten


Luisterboeken