Boekjes & Babbels in Gorssel

Twee keer in de maand kunnen ouders met jonge kinderen elkaar ontmoeten in de Bibliotheek Gorssel. Op verschillende woensdagen en donderdagen (zie voor exacte data lijst onderaan) zijn ouders en andere opvoeders van harte welkom om 10.00 uur. De gastvrouwen Annie en Lisette staan klaar voor ontvangst.

Er wordt voorgelezen, gezongen, lekker gespeeld en je krijgt tips over voorlezen. Ook is er tijd om met je kindje een boekje uit te zoeken en advies te vragen over allerlei materialen. Aansluitend is er gelegenheid om door te praten over opvoeding en meer, tips en ideeën met elkaar uit te wisselen of adviezen te vragen.

Boekjes & Babbels is een samenwerking van Home-Start/Yunio en Graafschap bibliotheken.

• elkaar ontmoeten in gezellige sfeer
• samen een boekje lezen en zingen
• samen een boekje uitzoeken voor thuis

Boekjes & Babbels, gewoon gezellig! Kom je ook? Loop gerust binnen, de toegang is gratis.

de Bibliotheek Gorssel, Hoofdstraat 45, 7213 CR Gorssel
tijd: 10.00 - 11.00 uur