De Bibliotheek is gesloten vanwege coronamaatregelen. Afhalen en inleveren kan wel. 's Middags studieplekken op afspraak. Klik hier voor meer informatie.

Betalen

De Bibliotheek is overgestapt op cashless betalen. Dit betekent dat u alleen kunt betalen met uw pinpas of via iDEAL.

Tegoed / deposito
Als u lid bent van de Bibliotheek kunt u een tegoed op uw pas zetten waarmee u reserveerkosten, telaatgelden, prints en kopieën kunt afrekenen bij de betaalautomaat in de Bibliotheek. Dit kan ook handig zijn als uw kind zelfstandig de Bibliotheek bezoekt, maar geen eigen pinpas heeft.
U kunt ook betalen uit uw deposito in Mijn Bibliotheek.
U kunt een tegoed opwaarderen met uw pinpas bij de betaalautomaat in de Bibliotheek of op onze website met iDEAL via Mijn Bibliotheek. 

iDEAL
Via Mijn Bibliotheek kunt u openstaande bedragen vanaf € 0,50 met iDEAL betalen. Log in met uw pasnummer en toegangscode en klik op ‘Nog te betalen’. Kies vervolgens voor Klik hier om nu via iDEAL te betalen.
Selecteer uw bank en volg de stappen op het scherm.

Printen en kopiëren
Voor het printen en kopiëren zorgt u van tevoren voor genoeg saldo op uw bibliotheekpas. Het bedrag dat betaald moet worden, wordt tijdens het gebruik van het tegoed afgeschreven. U kunt ook losse prints achteraf afrekenen aan de betaalautomaat. Noteer dan de printcode die verschijnt op uw computerscherm.

Geen lid?
Als u wilt internetten, printen of kopiëren koopt u van tevoren een tegoedbon bij de betaalautomaat. Een resterend saldo op de bon blijft geldig. U kunt ook losse prints achteraf afrekenen aan de betaalautomaat. Noteer dan de printcode die verschijnt op uw computerscherm. 

Contant
Koffie / thee en afgeschreven materialen uit de verkoop kunt u nog wel contant afrekenen.