Bas Steman over Morgan

24 januari 2019, van 20:00 tot 22:00 | de Bibliotheek Lochem

Kosten: € 7,50 (leden Graafschap bibliotheken) / € 10,00 (niet-leden)

Marlies Claasen interviewt Bas Steman over zijn veelbesproken autobiografische roman Morgan, waarbij ook foto’s en filmmateriaal worden getoond.

Bas Steman

Bas Steman (1971) is schrijver en programmamaker. Hij schreef ‘belevingsbiografieën’ over Ramses Shaffy en Leontien van Moorsel.
Zijn debuut De aankomst werd uitgeroepen tot wielerroman van het jaar. Morgan is zijn tweede roman.

Morgan

Een soldaat in Wales begin jaren veertig. Een schrijver in Nederland ver na de oorlog. Op onverklaarbare wijze blijken hun levens met elkaar verwikkeld te zijn. Tijdens een parachutesprong krijgt de schrijver een paniekaanval. Zijn vriendin spoort hem aan de oorzaak van zijn angst te onderzoeken: waarom krijgt hij soms beelden door, herinneringen die niet van hem kunnen zijn? De zoektocht voert hem naar Wales, naar een oude vrouw die nog altijd naar haar grote liefde verlangt. Daar wordt duidelijk wat hij eigenlijk altijd al wist.
Morgan, een liefde is een autobiografische roman over een verbijsterende ervaring. Een spannende zoektocht gedreven door een liefde die over de dood heen een weg probeert te vinden.

Kaarten

De organisatie is in handen van de Bibliotheek Lochem. Kaarten (incl. consumpties) zijn verkrijgbaar bij de Bibliotheek, tel. 0573-252727.
Reserveren wordt aanbevolen. Wij kunnen niet garanderen dat er aan de zaal nog kaarten beschikbaar zijn.