Start avond leesclub in Zutphen

16 juli 2019, van 18:45 tot 20:00 | de Bibliotheek Zutphen

In Zutphen start een nieuwe (avond)leesclub literatuur en biografieën. In de Bibliotheek Zutphen is op dinsdagavond 16 juli een informatiebijeenkomst voor mensen die het leuk vinden om over literatuur te praten en daardoor in contact willen komen met andere lezers.

De informatiebijeenkomst is een initiatief van de landelijke organisatie Senia in samenwerking met de Bibliotheek. Senia richt in heel Nederland leesclubs op en brengt zo mensen die graag lezen bij elkaar.
Landelijk zijn leesclubs in opmars. Steeds meer mensen vinden het prettig om samen met anderen over boeken te praten en het aantal leesclubs neemt toe. Een veel gehoorde opmerking is dat je door een leesclub meer aan lezen toe komt en een gesprek erover veel meerwaarde heeft.

Leidraad voor de groepen is een lijst van moderne literatuur en biografieën die zijn opgesteld door deskundigen. Daaruit worden 6 à 7 boeken per jaar gelezen en besproken aan de hand van leeswijzers met vragen die het gesprek structuur geven.
Meer informatie over de werkwijze is te vinden op www.senia.nl

Graag aanmelden via e-mail margotjager@gmail.com.