Ssst! De tijger slaapt

24 januari 2018, van 14:00 tot 14:30 | de Bibliotheek Gorssel

Kosten: vrij entree

Voorleesfeestje voor de kleintjes met "Ssst! De tijger slaapt"

Prentenboek van het Jaar

Dit jaar is het verhaal “Ssst! De tijger slaapt” van Britta Teckentrup verkozen tot Prentenboek van het Jaar.

Ssst! De tijger slaapt en de dieren willen haar niet wakker maken. Maar ze ligt wel vreselijk in de weg… Gelukkig heeft Kikker een idee: met een ballon zweven ze over de tijger heen. Daarbij kunnen ze wel wat hulp gebruiken. Blaas je mee, zodat alle dieren veilig aan de overkant komen?

Nationale Voorleesdagen

Van 24 januari t/m 3 februari 2018 is het voorleesfeest tijdens de Nationale Voorleesdagen. Ook de bibliotheken Zutphen, Warnsveld, Lochem en Gorssel doen zoals altijd mee. Medewerkers van de Bibliotheek en vrijwilligers van ‘de Buurt Leest Voor’ gaan voorlezen op peuterspeelzalen, kinderdagverblijven en scholen. In de Bibliotheek wordt het verhaal ook voorgelezen, met gezellige liedjes erbij.

• Woensdag 24 januari: de Bibliotheek Gorssel, om 14.00 uur / de Bibliotheek Lochem, om 15.45 uur.
  • Woensdag 31 januari: de Bibliotheek Zutphen om 14.00 uur / de Bibliotheek Warnsveld om 15.30 uur in ‘t Warnshuus.

Kom luisteren, meezingen en een voorleesfeestje vieren! Peuters en kleuters met hun eigen knuffel en met hun ouders zijn op woensdagmiddag van harte welkom.