Lezing Hugo Borst

9 november 2018, van 14:30 tot 16:30 | Kulturhus 't Kruispunt in Laren

Kosten: alleen voor mantelzorgers; gratis entree na aanmelding via mail

Een lezing van Hugo Borst voor mantelzorgers uit de gemeente Lochem ter gelegenheid van de Week van de Mantelzorg (5 t/m 11 november).

Over Hugo Borst

Sportjournalist, mediapersoonlijkheid en auteur Hugo Borst startte zijn schrijfcarrière met het boek De Coolsingel bleef leeg, een boek waarin hij een seizoen lang voetbalclub Feyenoord volgde. Het boek verscheen eerst als special van het tijdschrift Hard Gras en groeide uit tot een sportklassieker.
In 2015 verscheen de bundel Ma, een verzameling van columns die hij maakte voor het Algemeen Dagblad over het leven van zijn dementerende moeder en zijn persoonlijke rol als haar mantelzorger. De omstandigheden in het verpleeghuis zorgden ervoor dat Borst zich met een brief aan staatssecretaris Van Rijn mengde in de discussie over de organisatie van zorginstellingen.

Aanmelden

Hugo Borst leest voor uit Ach, moedertje ter gelegenheid van de Week van de Mantelzorg en daar kunt u als mantelzorger bij zijn!
Deze activiteit wordt de mantelzorgers uit de gemeente Lochem aangeboden door Graafschap bibliotheken en Stichting Welzijn Lochem. U kunt zich van tevoren aanmelden per mail naar mantelzorg@welzijnlochem.nl, dan krijgt u een kaartje voor de lezing.
We ontvangen u graag met een kop koffie vanaf 14.00 uur in Kulturhus ’t Kruispunt in Laren. Na afloop van de lezing signeert Hugo Borst zijn boeken. 

 • Ach, moedertje

  Hugo Borst

  Persoonlijk relaas van de bekende journalist en voetbalcriticus over zijn moeder die dementeert.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Ach, moedertje

 • Ma

  Hugo Borst

  Persoonlijk relaas van de bekende journalist en voetbalcriticus over zijn moeder die dementeert.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Ma