Spreekuur energiecoach

30 november 2019, van 11:00 tot 16:00 | de Bibliotheek Zutphen

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Een energiecoach van ZutphenEnergie geeft advies over duurzaam wonen in een huurhuis.

Huurhuis

In wat voor een huis woon ik eigenlijk qua energie? Is mijn energieverbruik te hoog en hoe krijg ik het naar beneden? Klopt het dat het aardgas verdwijnt en wat moet ik dan? Allemaal vragen waar je meestal niet direct een antwoord op hebt.
Een energiecoach van ZutphenEnergie houdt spreekuur in de bibliotheek om je te adviseren over je eigen energiehuishouding. Voor honderden Zutphense huishoudens was de coach al de eerste stap op weg naar minder energieverbruik.
Het spreekuur is speciaal bedoeld voor bewoners van een huurhuis.

Nederland Leest

Nederland Leest is de grootste nationale leescampagne die zich voornamelijk afspeelt in de bibliotheek. Sinds 2016 staat niet langer één boek centraal maar een thema. In 2019 is het thema duurzaamheid. 
In tijden van klimaatverandering en grootschalige milieuvervuiling beseffen we allemaal dat het duurzamer moet. Wat kunnen wij zelf doen om een gezonde leefwereld te behouden voor de toekomst? Daarover praten we met elkaar. In november. In de grootste leesclub: Nederland Leest. In de meest duurzame ontmoetingsplek: de bibliotheek. Leden en niet-leden van de bibliotheek kunnen een gratis boek in de deelnemende bibliotheek ophalen. Mét de aansporing het te lezen en er met anderen over te praten. De cadeaupocket van dit jaar is Winterbloei van Jan Wolkers.

Meedoen

De energiecoach houdt spreekuur van 11.00 tot 16.00 uur. Belangstellenden kunnen zonder afspraak binnenlopen voor advies. Als mensen uitgebreider persoonlijk advies willen dan kan er een afspraak thuis worden gemaakt.

Organisatie: de Bibliotheek Zutphen i.s.m. ZutphenEnergie