Arabische muziek door de eeuwen heen

26 januari 2018, van 20:00 tot 22:00 | de Bibliotheek Zutphen

Kosten: € 15,00 / € 2,00 (asielzoekers, statushouders, buddy's)

Zutphen & Lochem Wereldwijd organiseert twee lezingen "Ontdek Arabische muziek".

Ben je geïnteresseerd in Oosterse muziek? Verruim je muzikale horizon en maak kennis met de muziek van 1001 Nacht. Een kennismaking met Arabische muziek kan mogelijk voor veel Nederlanders een eye-opener zijn en voor veel vluchtelingen een gevoel van thuiskomen en erkenning.

Daarom organiseren we zowel in Lochem (5 februari) als in Zutphen (26 januari) een lezing met live-muziekdemonstraties. De twee lezingen hebben elk een ander thema, een andere spreker en een andere musicus. Dus voor de echte liefhebbers is het de moeite waard om beide lezingen te volgen! Tijdens de lezingen peilen we of er voldoende animo is voor een cursus "Introductie in de Arabische Muziek".

Zutphen & Lochem Wereldwijd is een samenwerkingsverband van Muzehof Centrum voor de Kunsten, Stichting KomPassie Lochem, Cultureel Café Lochem, Graafschap bibliotheken en Speelman Artist Management.

Inleider: Crispijn Oomes (musicus, docent, impresario)
Live muziekdemonstraties door Anass Habib (zang, keyboard)

Kaarten voor deze lezing kunt u reserveren vóór 17 januari via e-mail aan cursus@muzehof.nl. Aan de zaal kunt u vervolgens betalen.