BIEB magazine

Haal vanaf maandag 4 september a.s. het gratis BIEB magazine op in de Bibliotheek; het staat vol met interessante tips & trucs over (lees)motivatie en nog veel meer.

Gratis magazine BIEB vol met (lees)motivatie tips!

Wat zijn de allerleukste makkelijk te lezen boeken? Hoe werkt het tienerbrein? Hoe motiveer je jouw kind(eren)? Wanneer zijn kinderen veilig op het internet? Wat betekende boeken bij de dyslectie van Gijs Jolink? Hoe word je van juffrouw schrijfster? Welke apps en digitale boeken zijn niet alleen ontzettend leuk maar ook erg goed? Je leest er alles over in BIEB magazine!

Motiveren
Een goede taalontwikkeling helpt kinderen in het behalen van betere schoolresultaten. Het lezen van boeken helpt bij de taalontwikkeling, maar hoe zorg je ervoor dat jouw kind(eren) (meer) gaan lezen? Het antwoord op deze en nog vele andere vragen staat in het nieuwe BIEB magazine.

Bekende Nederlanders
In de glossy vertellen muzikant Gijs Joling, auteur Hanneke Schotveld en meester Bram over de invloed van boeken in hun leven en werk. Daarnaast gaat de Syrische Renad in op rol van lezen bij het leren van de Nederlandse taal. Naast bekende Nederlanders komen er ook ouders en kinderen aan het woord, bijvoorbeeld over hun favoriete boeken.

Ook online!
Kom nu naar de Bibliotheek en haal jouw exemplaar op! Zolang de voorraad strekt.Ben je niet in de gelegenheid? Je kunt het magazine ook online lezen.

Kinderen hebben veel baat bij lezen. Het is goed voor hun taalontwikkeling. Taalvaardige kinderen halen betere resultaten op school. De (lees)motivatie van kinderen is daarbij een belangrijke factor. Wil je graag meepraten over BIEB, over (lees)motivatie, veilig internetten en meer? Volg ons dan op Facebook!